23 Februari 2019
Gerry Colvin & Band
Entree: € 12,00
Plusdonateurs: € 11,00
Gelrepashouders: € 6,00

Gerry Colvin is een Engelse Folkartiest die een reputatie heeft opgebouwd door zijn sfeervolle festival optredens samen met Nick Quarmby. Echter tijden veranderen, nadat Nick de band  had verlaten ging Gerry verder op de ingeslagen weg, natuurlijk met het spelen van gevoelige folk nummers….. maar hij heeft als géén ander de kwaliteit dit om te kunnen toveren tot swingende “folk ’n' roll”. 

Bijzonder is de interactie tussen zanger Gerry Colvin en het publiek die zijn weerga niet kent. Gerry is een echte ras-entertainer met een geweldige uitstraling die als geen ander de kunst verstaat z'n publiek aan zich te binden. Gerry Colvin is geboren in Barrow-in-Furness en opgegroeid in Orpington, Kent Engeland. In de vroege jaren ‘80 was hij mede oprichter en voorman van de legendarische "John Peel en Terry & Gerry". De jaren 90 bracht Gerry  door in Nashville - werkend als een professionele songwriter. Hij  schreef ook tv-thema's, musicals, filmmuziek en schreef en presenteerde voor radio 2 van de BBC. Door de ontmoeting met Nick Quarmby in 1995 in de Albert Inn in Bristol vormden ze later een duo dat Gerry's nummers in folk clubs uitvoerde, waarna al snel de debuut CD “ColvinQuarmby” werd uitgebracht.
Gerry is beslist één van de meest energieke muzikanten van deze planeet, iedereen die wel eens een optreden van hem heeft bijgewoond zal dat kunnen beamen.

Gerry zal nummers van zijn negende album  “Back and Forth” ten gehore brengen , maar ook favoriete nummers uit zijn lange carrière.  U kunt een geweldige avond met deze ras entertainer verwachten.

Gerry komt samen met :
Jerome Davies:  bas
Trish Power: accordeon
Lyndon Webb: gitaar
en (onder voorbehoud) Michael Keelan: viool.

www.gerrycolvin.co.uk

/