30 Maart 2019
Open podium
Entree: gratis

Guido de Visser is een gepassioneerd Singer-Songwriter.
Hij schrijft graag teksten gebaseerd op zijn eigen levenservaring en wil hiermee zo dicht mogelijk bij zich zelf te blijven. De Visser speelt gitaar en zingt daarbij. Zijn muziek kenmerkt zich door een meeslepende gevoelservaring en aansprekende melodieën met dynamiek.One Man Band - Een gitarist die zowel de bas, melodie en akkoorden op één gitaar speelt.
Dat is Dennis van der Sanden ten voeten uit. Hij is een twintigjarige gitarist uit de regio Eindhoven. Vanaf zijn achtste levensjaar bewoog hij zich door veel verschillende muzikale genres op zoek naar zijn eigen sound, om uiteindelijk te belanden op de akoestische gitaar.
Geïnspireerd door grootheden als Chet Atkins en Tommy Emmanuel begon Dennis aan het beoefenen van de "Fingerstyle Guitar". Een stijl waarin de gitarist zowel de bas, melodie en akkoorden op één gitaar speelt.Alysa is een zangeres die zingt vanuit haar hart. Ze wil u meenemen in haar verhaal dat ze verteld via de teksten van mooie liedjes. Alysa volgt haar hart in de Country muziek, maar daarnaast schrijft ze ook eigen muziek. Zowel in het Engels als ook in het Nederlands. Hoe dan ook , het blijft volksmuziek en teksten zijn veelal uit het leven gegrepen.
Van prachtige ballads, luistermuziek tot uptempo liedjes. De passie en liefde voor muziek beheerst haar leven. En dit deelt ze graag. 

/