18 Mei 2019
Open podium
Entree: gratis

Tuesday Moon
Tuesday Moon is een roots-, folk- en americanaduo (Maarten Steenmeijer en Odin Dekkers) dat onbekende covers en verrassend bekend klinkende eigen nummers speelt. Tweestemmige zang, gitaren, mandoline, en allerlei andere instrumenten staan garant voor een levendig en afwisselend optreden. Er mag zelfs gedanst worden!
“We verheugen ons op ons optreden!’
De twee leuke en enthousiaste heren van Tuesday Moon hebben al diverse keren met veel succes opgetreden tijdens Open Podium avonden in De Lantaern


Willem Schepers
Willem Schepers hoorde als 18 jarige knul een apart muziekinstrument. Dat bleek de peda steelgitaar te zijn. Na een paar jaar na zijn eerste kennismaking met dit bijzondere muziekinstrument schafte Schepers  er zelf een aan. Hij kreeg les van de zeer gerenommeerde en ervaren peda steelgitaarspeler Johan Jansen uit Kleef.  Nu zoekt Willem Schepers zelf de liedjes waarbij hij zijn begeleiding maakt. 
The Rewinders
De ‘Rewinders’  maken  met hun 4 mans-formatie een muzikaal uitstapje naar de rhythm en blues. Met één zoete elektrische gitaar, 2 semi akoestisch gitaren en natuurlijk de zwoele keys van Klaas, steken ze oude hits in een ander jasje. Ga terug in de tijd met nummers van o.a. Robert Cray, Bill withers en Eric Clapton.
http://rewinders.nl

/