5 Oktober 2019
The Lasses
Entree: € 10,00
Plusdonateurs: € 9,00
Gelrepashouders: € 5,00

The Lasses staan vanaf 2013 samen op het podium en hebben sindsdien heel snel hun plek in de internationale folkscene verdiend. Sophie Janna en Margot Merah zingen als zussen. En hoewel ze dat niet zijn, lijken hun stemmen voor elkaar geboren. The Lasses touren door Nederland, Europa en ver daarbuiten: in de afgelopen maanden speelden ze onder andere in Canada, Japan, Amerika, en Engeland. Hun laatste album (een samenwerking met de Amerikaanse Kathryn Claire) was volgens OOR “een parel voor de folk” en een nieuw album wordt verwacht in 2019.

The Lasses zingen geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor-ukulele blijf je luisteren.

The Lasses stonden de afgelopen jaren op een hele reeks podia in Nederland, België, Duitsland, Schotland Amerika en Japan. Ze voelen zich evenzeer thuis bij een intiem concert in een kerkje, folkclub of huiskamer als op een festivalpodium.

www.thelasses.nl

/