12 Oktober 2019
Open podium
Entree: gratis

Blue Breakers
Het zijn drie jonge enthousiaste jongens die muziek hoog in hun vaandel hebben staan.
Zij spelen hits van de wereldwijde top, maar ook van minder bekende artiesten.
Daarnaast spelen wij ook nummers van Nederlandse bodem!
kortom een band met vele mogelijkheden qua muziek!

Het trio The Blue Breakers bestaat uit:
Luke: drummer
Leon: toetsenist
Brian: zanger

Gerard Slutter en Louis Roes
Gerard Slutter en Louis Roes treden regelmatig op als duo. Met o.a. jaren '50 '60 en '70 hits, eigen nummers, mooie evergreens & ballads. Tijdens het optreden wisselt samenzang af met solopartijen.Vaak komen ook enkele cabareteske scènes aan bod. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een chaotisch hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderenswaardige tegenpool met zijn fraaie ballads.  De begeleiding is op gitaar.

Matthew Sebastian
Matthew Sebastian heeft al eerder opgetreden tijdens een Open Podium avond. Het toen aanwezige publiek was razend enthousiast over zijn goede gitaarspel en prachtige stem. 
Matthew is sinds zijn 16e bezig met zingen,en niet veel later is hij daarbij liedjes gaan schrijven en gitaar gaan spelen. Sinds die tijd is zijn liefde voor muziek (alle stromingen en country music in het bijzonder) alleen maar gegroeid en wordt deze nog elke dag sterker. De droom om als fulltime muzikant door het leven te gaan is dan ook nog springlevend en sterker dan ooit. Daarom blijft hij met veel plezier optreden met een mix van eigen werk en covers en blijft hij oefenen en verbeteren zoveel als zijn schema het toelaat. Binnenkort zal hij ook zijn eerste echte studiomateriaal gaan uitbrengen.

/