30 November 2019
The Fureys
Entree: € 20,00
Plusdonateurs: € 19,00
Gelrepashouders: € 10,00

De Ierse folkgroep The Fureys komt in november naar de Lantaern en daar zijn we best een beetje trots op! Met ruim 100 concerten per jaar trekken ze overal volle zalen.

Als folkliefhebber is de kans groot dat u een cd van ze in de kast heeft staan, want ze brachten maar liefst 54 cd’s uit! En in 2018 is daar nog een nieuwe cd bij met hun goudeerlijke muziek, vol vuur en liefde voor het vaderland.
Een concert van the Fureys is er eentje om nooit te vergeten, met een lach en een traan. U hoort snelle Ierse jigs & reels, maar vooral ook prachtige, emotionele love & sad songs en hits zoals When you are sweet sixteen, The Green Fields of France, The Old Man, Steal Away, Goodnight Irene, The Lonesome Boatman, I will love you, en The Red Rose Café.

De Fureys familie is een heel muzikale familie Ze groeiden op in een arm gedeelte van Dublin, Ballyfermot. Er was weinig geld, maar ze gebruikten hun muzikale gave en hadden veel gevoel voor humor. De vier zonen Eddie, Finbar, George en Paul leerden al jong instrumenten te bespelen, bijna iedere avond werd er traditionele muziek in hun huis gespeeld.

www.thefureys.com

/