1 Februari 2020
Open podium
Entree: gratis

Steven Hendrickx – singer-songwriter
Steven Hendrickx (Antwerpen, BE) startte op achtjarige leeftijd met muziek. Zingen en gitaar spelen zijn al heel zijn leven zijn passie. Hij maakt al jaren deel uit van het singer-songwriters duo 'My Deer' (voorheen 'the remedy') waarmee hij tal van podia, van tuinfeesten tot cruiseschepen, opluisterde met akoestische muziek. Dit jaar besliste hij om voor het eerst in jaren opnieuw solo naar buiten te komen met een reeks eigen muziek waaraan hij heel lang werkte, en enkele covers die hij gewoon graag speelt. Je mag dus akoestische singer-songwritermuziek verwachten zoals je die het liefst hoort: eerlijk en subtiel.

Okselbroeders – Cabaretvoorstelling Angstzweet
Al jaren rondzwervend in de cabaretwereld, treffen Arjan en Sammy elkaar
voor het eerst in 2017.Al snel ontstaan er plannen om de handen ineen te slaan en het cabaret duo Okselbroeders wordt geboren.De gevatheid van Arjan en het cynisme van Sammy, blijkt een goedevoedingsbodem voor sketches. De puntjes worden op de i gezet, wanneer regisseur Toine Meesters zijn inzichten op de cabaretiers loslaat. In oktober vorig jaar begint het duo met de eerste try outs op diverseplekken in het land.

Arjan Evertz is winnaar van de publieks- en juryprijs van het Krimpenerwaard Cabaret Festival 2018. Sammy van der Vaart heeft op verschillende cabaret festivals in finales gespeeld, o.a. tijdens Pitboels eigen Cabarette-ketet in 2017. Verder heeft hij een korte tv-carrière gehad in het televisie(sketch)programma ‘komt een blondje bij de dokter’.

Het programma ‘Angstzweet’ belooft een avond met liedjes en grappige sketches, waarin zware en minder zware onderwerpen op luchtige wijze de revue passeren.

De band WAS
Westervoort All Stars, daar staat WAS voor. Grappend zeggen de zestigers dat ze AFWAS willen worden: Absolutely Famous Westervoort All Stars. Ze maken met veel plezier muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en later. Muziek uit de tijd dat ze nog kwajongens waren en eigenlijk zijn ze dat nu nog. Dylan, Bowie, Doors, het klinkt allemaal alsof het gisteren geschreven werd. Hans-Heinrich Glöckner op toetsen, Jan Rooding drums, René Meijer zang en gitaar en Humphrey Ottenhof bas en zang, ziedaar en hoordaar WAS. Dansbare muziek.

/