15 Februari 2020
Open podium
Entree: gratis

Trio PaGeRo
Neem drie gedreven muzikanten uit Arnhem en Duiven.
Laat ze samen op een stille plek muziek uitzoeken en maken…..en dan???
Klinken er schitterende Nederlandstalige liedjes.
Bram Vermeulen, Boudewijn de Groot, Herman van Veen en nog vele anderen, worden door Trio PaGeRo ten gehore gebracht. Mooi, vrolijk, romantisch, een lach en misschien wel een traan.
Laat je verrassen!!!

Trio Pagero heeft al meerdere malen met veel succes opgetreden in De Lantaern. Hierdoor hebben ze de status ‘huis’ band gekregen.

Paul Welsing, percussion
Geert Hermans, Zang
Roger Nusselein, Gitaar en Zang

Duo Tempest in a Teacup
Het duo Tempest in a teacup bestaat uit Heinz Kroells op zang en gitaar, en Robert Dietermann op gitaar, bas en piano, beide zijn afkomstig uit Duisburg in Duitsland. Hun muziek is zeer persoonlijk, om over na te denken, intens, kleurrijk en warm. De nummers in hun nieuwe programma "Turning Points" richten zich op de vluchtige, kwetsbare en belangrijke fase tussen einde en begin, oud en nieuw, verleden en toekomst. Een periode van verlangen naar het verschijnen van een nieuwe horizon. Wat uiteindelijk kan leiden tot ingrijpende richtingsveranderingen in iemands leven.

Tempest in a teacup heeft dit omarmt en getransformeerd tot vluchtige staat van zijn, zoals ze laten horen in een set van melodieuze en diep intense liedjes. Het duo nodigt het publiek uit naar een wereld waar niets in steen staat gegrift, waar de deuren naar wat voorbij is gesloten zijn. Ontmoet Tempest in a teacup en misschien verandert dit optreden jouw eigen leven op bepaalde punten.

Bekijk op YouTube

Karen Steenwijk
Karen Steenwijk is 35 jaar en komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Woont nu in Toldijk. Het is een enthousiaste zangers. Steenwijk heeft al eerder opgetreden tijdens een Open Podium. Daar zong toen ook drie nummers. De feedback die zij van diverse mensen kreeg nam zij gretig in zich op. Deze avond komt ze weer met plezier drie liedjes zingen. Hierdoor hoopt ze ‘kilometers te maken’ voor volgende optredens. Ze vindt het super leuk om te doen.
 
Hans Poulussen
Op het moment dat Hans Poulussen als 8 jarig jochie op het podium mocht staan met de enige echte Rob de Nijs en met hem het nummer Zuster Ursula mocht zingen was hij verkocht. Hans wist het zeker hij wil zanger worden. Hoewel hij bijna dagelijks in zijn dromen op het podium stond was  onzekerheid en faalangst de oorzaak dat het er eigenlijk nooit van gekomen is. Pas vijvenveertig jaar later kreeg Poulussen de moed om te doen wat hij altijd wilde. ZINGEN!
In september 2019 mocht hij eerste clip opnemen met zijn zelf geschreven nummer “het meisje aan de kassa” De zanger zou het geweldig vinden om in de toekomst veel optreden te mogen geven. Deze avond wordt zijn tweede optreden in De Lantaern.

/