5 September 2020
Open Podium
Entree: gratis

De Kornuiten

Bas en Tom vormen samen het duo De Kornuiten. Een vrolijk tweetal die met zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes de lach op ieders gezicht weet te toveren. Er worden verhalen bezongen, herkenbare situaties komen langs. Met een knipoog wordt verwezen naar die dingen die we allemaal herkennen. Bewapend met gitaar, ukelele en hun niet te missen Kornuitenkist beklimmen ze elke keer weer met enthousiasme het podium. Met de Kornuiten is het nooit saai! Dit is al gebleken tijdens een eerder optreden in ons Muziekcafé.

Alysa
Alysa, 48 jaar, trotse moeder van 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Woont in Herwen en heeft daar de rust gevonden die ze nodig was voor haar en de kinderen. Een heerlijk plekje om te wonen op het Gelders Eiland.
Alysa is een zangeres die zingt vanuit haar hart. Ze wil u meenemen in het verhaal dat ze verteld via de teksten die de mooiste liedjes omschrijven.

Alysa volgt haar hart in de Country muziek, maar daarnaast schrijft ze ook eigen muziek. Zowel Engelstalig als ook het Nederlandstalig. Hoe dan ook , het blijft volksmuziek en teksten zijn veelal uit het leven gegrepen.
Alysa houdt van haar publiek en hoopt dat zij volop genieten van hetgeen dat zij ten gehore brengt.

Van prachtige ballads, luistermuziek tot uptempo liedjes 

De band SLIP zou deze avond ook optreden, helaas hebben zij wegens omstandigheden af moeten zeggen.
Wij zijn druk bezig om de avond verder in te vullen, hou deze website in de gaten voor updates.

/