19 September 2020
Open Podium
Entree: gratis

Sietse Terpstra
Sietse speelt als singer/songwriter poëtische liedjes met toegankelijke teksten .Hij voelt zich het meeste thuis in een theaterachtige omgeving en daarin komen zijn liedjes ook het beste tot zijn recht .Met simpele maar raak gekozen woorden en akkoorden wil de zanger het publiek meenemen in de verhalen die hij met zijn liedjes wil vertellen .


Yildiz Gies
Yildiz Gies was ooit vrachtwagenchauffeur, stond 6,5 jaar achter een bar in plaats van op een podium en huilt soms in Hector’s bed. In haar voorstelling ‘Onverwacht’ zingt en vertelt ze herkenbare, grappige en ontroerende liedjes en verhalen over de schoonheid van de teleurstelling en de misleiding van de verwachting." Dit was de omschrijving van de voorstelling die ze drie maanden lang zou spelen afgelopen voorjaar, wat onverwacht niet doorging. Wat een ironie! Vanavond speelt zij graag alsnog, al is het dan een paar maanden later, een try-out met stukken uit 'Onverwacht'.
www.yildizgies.nl


NoFake
Nofake is een akoestisch duo bestaande uit : Sheila Gelens, Zang, en Dirk de Graaf, Gitaar. Ze bewerken classic rock nummers naar een akoestische uitvoering met veel fantasie en een geheel eigen arrangement. Daarnaast schrijven ze ook eigen werk in div stijlen Sheila en Dirk verloren elkaar 16 jaar lang uit het oog toen hun band uit elkaar viel. Toen er eind 2016 even contact was tussen de twee ,vroeg Dirk haar gelijk voor The Ayes. Sheila kwam terug en na een tijdje wilden ze wat meer . Ze begonnen een akoestisch duo onder hun oude bandnaam No Fake en hebben inmiddels 12 nummers opgenomen en flink aan de weg getimmerd met optredens. Dit duo heeft al twee keer eerder met veel succes opgetreden in De Lantaern.
www.nofakeacoustic.nl

/