3 Oktober 2020
Belgisch Open Podium
Entree: gratis

Belgische avond met het succesvolle Belgische duo Frank en Piet

Het duo Frank en Piet hebben al meerdere keren met veel succes opgetreden tijdens Open Podiumavonden. Zij zouden samen met bevriende artiesten komen optreden. Maar bij nader inzien kunnen de anderen niet. Frank en Piet beloven er een fantastische avond van te maken door een geweldige avondvullende show te geven.

Frank en Piet toeren al jaren ononderbroken door het hele Belgische land. Maar ook in Nederland en Duitsland verzorgen zij  met hun akoestische gitaren optredens waarover bezoekers nog lang napraten. Aanvankelijk werden er zware ballades gespeeld , maar door de jaren heen werd de band ruiger. Met een ton aan eigen nummers, die van melancholisch tot humoristisch gaan, hebben ze een gigantisch groot repertoire. Maar ook rootsmuziek wordt nieuw leven in geblazen en dat kan gaan van Jimi Hendrix tot Deep Purple en van Leonard Cohen tot eindeloos, om maar een voorbeeld te noemen.

Goed om te weten: Frank en Piet vormen ook ' the bluesshufflers' die in 2017 een geweldig debuut maakten op vele Blues festivals, waar onder meer op elektrische gitaren , cigar box gitaren en resonators wordt gespeeld. Akoestisch zijn ze heel sterk en ze brengen de keet altijd aan 't swingen.

www.frankpiet.be

/