7 November 2020
Other Roads
Entree: € 15,00
Plusdonateurs: € 14,00
Gelrepashouders: € 7,50

De Britse top folk band Other Roads toert weer  door Nederland en mag in dit jubileumjaar zeker niet ontbreken in De Lantaern.  Inmiddels is deze band uitgegroeid tot één van de favorieten van het vaste Lantaern publiek.
Als vaste begeleidingsband van de legendarische John Wright toerden de muzikanten van Other Roads vele jaren door heel Europa. Na het overlijden van John zijn ze als Other Roads verder gegaan. Ook met deze band toeren zij al enkele jaren met veel succes door Europa. Hun repertoire bestaat uit zowel emotionele ballads als gezellige pub-songs en humoristische folkmuziek.

Other Roads bestaat uit drie rasmuzikanten. Gregor Borland is 8-voudig fiddle (viool) kampioen van Schotland,  en speelt daarnaast ook nog eens fantastisch basgitaar en mandolin. De singer-songwriter en gitarist Pete Abbot is de drijvende kracht achter de band en hij is tevens de frontman van de band. Het derde lid van Other Roads is Dave Walmisley. Deze Brit is welbekend in de Folk scene en is als multi-instrumentalist en singer-songwriter onmisbaar in de band. Kortom: een fantastisch trio dat met het prachtige vioolspel van Gregor, de mooie stem van Pete en de humor van Dave garant staat voor een fantastisch optreden

www.other-roads.com

/