20 Januari 2018
The Dynamics
Entree: € 15,00
Plusdonateurs: € 14,00
Gelrepashouders: € 7,50

The Dynamics komen uit het Zuid-Limburgse Heerlen en bestaan vanaf september 2016. Door diverse stijlen te combineren creëren zij een eigen sound. Men moet hierbij denken aan een mix van Blues, Rock, Funk, Soul, Pop en Jazz. Ook hoor je in vlagen klassieke muziek terug in diverse nummers.

De band is geformeerd rond gitaarvirtuoos Chivy  Kuhles, die al de nodige bekendheid genoot in het land. Hij heeft al vele successen geboekt op grotere festivals met meerdere bands, waaronder CatB. Met déze formatie heeft Chivy gespeeld op o.a. diverse Bevrijdingsfestivals en voor Stichting War Child.

The Dynamics bestaan uit:
Chivy Kuhles (frontman, Gitaar en Vocals)
Matthijs Parinussa (bas)
Stephen van Dolder (drums/Percussie)

Doordat The Dynamics momenteel uit drie compleet verschillende muzikanten bestaat, klinkt er een verscheidenheid van invloeden door in hun muziek, zoals o.a. van: Stevie Ray Vaughan, David Gilmour, Mark Knopfler, Joe Satriani, Eric Johnson en Yngwie Malmsteen, voor wat betreft het gitaarwerk.
Dave De La Rue, Marcus Miller en Ellen Caron, voor wat betreft de basgitaar.
Virgil Donati en Buddy Rich, voor wat betreft het drumwerk.
Bij diverse shows in muziekcafé's en dus ook bij het Southern Bluesfestival 2017, het Magic Music Festival en Blues aan de IJssel, hebben zij opgetreden.

The Dynamics zijn een energieke podium-act, in een avondvullend programma komen ze tot hun recht gezien hun grote repertoire.  Steeds weer raakt het publiek betoverd door een verscheidenheid aan speelstijlen, maar ook door de gepassioneerdheid van de muzikanten. Er wordt gelachen, gedanst, maar ook geluisterd, waardoor menig bezoeker een traantje wegpinkt. Dit geeft de veelzijdigheid weer van deze muzikanten.

www.thedynamics.nl

 

/