17 Maart 2018
Live from Laurel Canyon Duo
Entree: € 12,00
Plusdonateurs: € 11,00
Gelrepashouders: € 6,00

** Update **
In eerdere aankondigingen is gemeld dat deze band als trio zal optreden.
Door omstandigheden is percussionist Todd Chuba helaas niet in de gelegenheid om mee te komen met de tour in Nederland. Hierdoor zal de band als duo optreden.

Brian Chartrand’s "Live From Laurel Canyon ~ Songs & Stories of American Folk Rock" is veel meer dan een gewone tribute act,  het is een reis ....
 
Een reis door een bijzonder gebied uit de Amerikaanse popmuziek, die een eerbetoon brengt aan de muzikale erfenis van Laurel Canyon. Laurel Canyon is een voormalige hippiewijk in Los Angeles waar eind jaren ‘60/begin ‘70 veel bekende artiesten hun domicilie hadden. Een wijk van zeer invloedrijke muzikanten en songwriters, die tot op de dag van vandaag van grote invloed zijn op de hedendaagse muziek generatie.

Het  repertoire bevat songs van tal van bekende en minder bekende singer/songwriters en bands die hun ‘roots’ hebben liggen in de voormalige hippiewijk Laurel Canyon in Los Angeles . Een samenkomst van vrienden voor vrienden met de interpretatie van de bekende klassiekers (the Byrds, Buffalo Springfield, the Doors, Crosby, Stills, and Nash, Neil Young, James Taylor, Joni Mitchell, Carole King, Jackson Browne, Linda Ronstadt, America, and the Eagles) omlijst door verhalen uit deze bijzondere tijd en een heel belangrijk muziektijdperk.
 
Ga met ons mee op deze reis terug in de tijd. Een reis naar de toekomst ....
Brian Chartrand (Sweet Remains) – zang, gitaar
Lamar Ganes- toetsen
Todd chuba- percussie

www.livefromlaurelcanyon.com

/