13 Januari 2018
Open podium
Entree: gratis

Presentatie: Jannie

Bart Melief (1982) is komediant/cabaretier, presentator en tekstschrijver. Hij houdt van snelle, harde humor over zichzelf en de wereld. Bewust zoekt hij grenzen op om er overheen te gaan. Altijd op zoek naar dingen die waarde hebben, die energie geven, die je wakker houden als mens. Bart is gespecialiseerd in scherpe humor over actuele en maatschappelijke onderwerpen.

Hij speelde op diverse festivals in binnen- en buitenland en hoort sinds begin 2015 bij de harde kern van Comedy Café Amsterdam. In 2014 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival, in 2012 won hij het Leeuwarder Cabaretfestival van 2012 en hij kreeg in 2010 de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaretfestival. Melief is een van de vaste spelers van het Comedycafé Amsterdam. Op dit moment toert Bart door Nederland met Klappen voor Bart, een autobiografische schoolvoorstelling over pesten. Daarnaast treedt hij regelmatig op als komediant of MC in de shows van het Comedy Café Amsterdam. Sinds 2015 is Melief een van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam

www.bartmelief.nl

 


Het duo AHHA bestaat uit twee fantastische zangeressen. Beide dames hebben, ieder voor zich, al menigmaal opgetreden met diverse bands en ook solo. Ze zijn beide bekent bij het vaste publiek van De Lantaern. Tijdens de talentenjacht van afgelopen september in het Muziekcafé, hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet. De klik was er meteen. Als snel werd er een afspraak gemaakt en zijn ze samen gaan zingen. Het duo AHHA is geboren. Tijdens deze avond komen de bezoekers er achter wie die twee vrouwen zijn.


Diddit bestaat uit 4 mannen en 1 girl on top en is opgericht in 2016 onder de naam Krönch.
Gijs drumt zo energiek dat zijn stokken soms door de lucht vliegen, maar hij begint ook steeds meer te leren hoe je 'subtiel' moet spelen. Op basgitaar Tom, die altijd zorgt voor kekke basloopjes en een dosis droge humor. Dan hebben we maar liefst 2 muzikale heren op gitaar. Bobby speelt vooral rhythm, maar is ook zeker niet vies van een vette solo. Verder is hij een echte entertainer die zorgt voor een feestje. Jasper, onze lead gitarist, is de laatste aanwinst van Diddit. Hij is super fanatiek en gaat geen nummer uit de weg. Loes is het vrouwtje met het gouden strotje. Ze staat haar mannetje tussen de testosteronbommetjes. Haar lichaam past overigens goed tussen al die goed uitziende mannen (en Bobby) wat het seksgehalte van deze band alleen maar verder maar grote hoogtes brengt...

Hoewel we allemaal door andere muzikanten beïnvloed zijn, spelen we als band voornamelijk 90's pop rock nummers, met hier een daar een uitschieter naar het verleden of het heden. Daarbij staat het plezier van het spelen voorop en hopen we dat dit ook overkomt op het publiek.
https://www.facebook.com/Kronchband/?fref=ts meer info, youtube https://www.youtube.com/watch?v=7OeLiVxdk1E)

/