31 Maart 2018
Open podium
Entree: gratis

Presentatie: Jannie

Yara Beeks
Yara Beeks is 13 jaar oud en woont in Doetinchem. 
Ze zit in de 2e klas van de mavo op het Ludger College.
Haar allergrootste passies zijn zingen en gitaar spelen. Optreden is het liefste wat ze doet. Ze zingt graag pop en country.
Op 10 jarige leeftijd is ze mee gaan doen met talentenjachten, op haar 11e jaar bracht ze haar eerste single en videoclip Hallelujah uit die ze gewonnen had bij een talentenjacht.
Ze volgt zanglessen bij Sandra Vriese, en een half jaar geleden is ze gitaarlessen gaan volgen om haarzelf te begeleiden.
Tijdens een vakantie op Mallorca in mei 2017 heeft Yara singer-songwriter Mike Toole leren kennen die daar een concert gaf, nu werken Toole en Beeks samen en heeft Mike een aantal nummers voor haar geschreven waar ik uiteraard heel erg trots op ben!Ton Roelofs
Hij komt heel graag weer terug in De Lantaern. Voor de derde keer. De eerste keer deed hij mij aan de talentenjacht en zat bij de eerste drie. Ton Roelofs uit Nijmegen componeert sinds een jaar of twee liedjes.
Welke stijl?
Een bizarre mengeling van R&B ,Country, Blues met een vleugje Jazz!!
Komt dat zien,komt dat zien!RemmiDemmi 
Vincent Gal en de broers Paul en Pascal Mulder zijn drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock ’n roll in de band RemmiDemmi. De bezetting is tamelijk uniek: slechts slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Zoiets hoor je niet vaak. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn. 
Toen zanger/gitarist Paul Mulder werd gevraagd een voorprogramma samen te stellen voor een optreden van de  befaamde bluesband Barrelhouse, wist hij gelijk wie hij moest vragen: Pascal en Vincent. Pascal en Paul maken al meer dan 30 jaar samen muziek in verschillende bands zoals Drie Keer Niks en Sharp Dressed Men. Pascal is een begaafd bluesharpspeler, zanger en performer. Momenteel speelt Pascal ook in de band Dauerbrenner. 
Slagwerker Vincent Gal was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels. Maar dus niet om te koken! Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante en Bernard Brogue. Vincent en Paul werken samen tijdens optredens en CD-opnamen van Paul. Naast diverse bands treedt Paul namelijk ook op als zanger-liedschrijver met handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. 
In de band RemmiDemmi komen de afzonderlijke kwaliteiten van Vincent, Pascal en Paul bij elkaar. De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Smakelijk! Bob van Zuijlen zal ook een paar nummers meespelen op saxofoon. Gezellig!

/