14 April 2018
Great Plains
Entree: € 10,00
Plusdonateurs: € 9,00
Gelrepashouders: € 5,00

Wat krijg je als je een Nederlandse, new age, alto-sopraan, Celtic, folk, roots, zangeres combineert met met een Saskatchewan, country-blues-rockgitarist.

Saskia en Darrel zijn spiritisten , lange afstandswandelaars en part-time vegetariërs. Ze hebben hun lange en gevarieerde muzikale carrières gecombineerd met diverse andere werkzaamheden . Uiteindelijk won de liefde voor muziek en ze ontsnapten aan de realiteit door elkaar te beloven dat ze een levensstijl zouden leiden door de wereld rond te reizen en muziek te spelen. En zo komen ze dan ook in de 40- jarige Lantaern terecht.

Saskia is een zangeres. Ze werd als een zangeres geboren: ze zong op school, ze zong in de kerk. Sluit je ogen en luister naar haar.

Darrel tekende op school foto's van gitaren op zijn notebooks. Op de leeftijd van 13 jaar speelde hij in een dance-band. Hij kon zich nooit een leven zonder gitaren voorstellen. Zijn enige andere passie was schrijven.

Hun nieuwste CD Holy Ground is onlangs verschenen. Holy Ground is een mengelmoes van verschillend materiaal; nummers gekozen uit de tien vorige albums, enkele oude klassieke covers en enkele nieuwe spannende nummers. Iets ouds, iets nieuws, sommige nummers geleend en wat blues.

www.thegreatplains.ca

 

/