5 Mei 2018
Open podium
Entree: gratis

Presentatie: Jannie

Bevrijdingspop in De Lantaern!
 
Het trio RemmiDemmi zal deze avond de zaal op zijn kop zetten met een lekker potje blues, rock en roll en rootsmuziek. RemmiDemmi bestaat uit Paul Mulder, Pascal Mulder en Vincent Gal. Gedrieën staan ze garant voor muzikale pareltjes doorspekt met veel humor.
 
Op zaterdagavond 31 maart j.l. zette RemmiDemmi de zaal in Muziekcafé De Lantaern op zijn kop. 
Het publiek zong vol enthousiasme de bekende nummers mee en kwam zelfs de dansvloer op om in interactie met het levendige trio te dansen en te klappen. 
 
Vincent Gal en Paul en Pascal Mulder vormen samen RemmiDemmi en zijn alle drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock 'n roll in de band. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn. 
 
De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock 'n roll en rootsmuziek. Smakelijk! Niet buiten op een groot plein, maar gezellig binnen in een grote huiskamer genieten van goede artiesten die bekende nummers spelen met veel enthousiasme en humor. Dat is bevrijdingspop in Muziekcafé De Lantaern. 
 
 
 
/