16 Juni 2018
Open podium NL
Entree: gratis

Presentatie: Mieke

Deze avond valt er alleen Nederlandstalige muziek te beluisteren in Muziekcafé De Lantaern te Zevenaar.

Zangeres Alysa is een spontane goedlachse en creatieve vrouw uit Herwen. Ze heeft de afgelopen jaren in verschillende formaties gezongen. Nu is ze op de solotoer. Op zeer jonge leeftijd is Alysa al begonnen met het schrijven van eigen teksten. Speciaal voor deze Nederlandstalige avond heeft ze ook een aantal nummers geschreven. Zingen is haar passie. Haar 10-jarige dochter Wynonna is aangestoken door het zangvirus van haar moeder.  Samen zullen zij een zelfgeschreven lied ten gehore brengen.

Accordeonist John Brink komt uit Metslawier. Op een Open Podium avond kwam hij  zomaar aanwaaien. Vanaf het moment dat hij de eerste akkoorden uit zijn accordeon toverden begon het publiek al uit volle borst mee te zingen.  Hij bespeelt diverse accordeons met een eigen stijl.

Zanger/entertainer Tonny Magendans uit Doetinchem zit al jaren in het vak en maakt van ieder optreden een feest. Als 12-jarig jochie zong hij bij Arno & Gradje de tranentrekker  “Pappie, ik zie tranen in uw ogen”. Nu kan hij solo putten uit een heel breed repertoire. Kortom gezelligheid en plezier alom.

/