1 September 2018
Open podium
Entree: gratis

Paul Mulder
De columns die Paul Mulder schreef voor de Gelderlander zijn verschenen in het boek ‘De leeshond’, samen met veel van zijn liedteksten. De titel van het boek verwijst naar Sparky. Deze lieve hulphond helpt jonge kinderen bij de edele kunst van het lezen. Verder schrijft Paul over rivieren en grenzen, roem en dukaten, høken en huilen, jukebox en wonderorgel, juffrouw Dora en ome Bennie, Heino en Muddy, andijvie en ananas, nesdöllekes en snuutjes, kerststress en vuurwerk, opa en oma, Chinezen en Rijnlanders, vaders en dames, kartrekkers en feestneuzen, het leven in de Liemers en nog veel meer. Het boek is vanaf 1 september 2018 te koop bij Bruna Zevenaar en Boek en Buro Zevenaar.
Op zaterdagavond 1 september geeft Paul een optreden in De Lantaern. Tijdens een muzikale lezing worden de veelal humoristische columns afgewisseld met bijpassende liedjes.

Theo Scholten & Carla Herlfterkamp
Theo en Carla spelen met heel veel plezier al heel wat jaren samen! Theo’s passie en lyrische spel raken niet alleen de andere muzikanten en Carla, maar ook het publiek. Hij weet als geen ander een feestje te bouwen en het verhaal over te brengen! Met Theo werkt Herlfterkamp in diverse projecten samen. Ze geven o.a. samen workshops. Als zangeres, in Jazz en lichte muziek is er voor de zangeres niets mooiers dan een emotie overbrengen. Met een liedje breng je een verhaal over en door het verhaal eerlijk en puur te vertellen vanuit haar hart kan ze anderen bereiken. Daarnaast houdt Carla natuurlijk ook van de hilarische liedjes, net wanneer mensen dat eigenlijk niet verwachten….…Ze draait haar hand niet om voor een rap.

Theo heeft, naast 2 andere professionele muzikanten meegewerkt aan het Theaterconcert ‘Wat mij betreft’van Carla Herlfterkamp. Hij speelt al vanaf zijn 14e jaar in orkesten, maakt en schrijft zijn eigen arrangementen, kortom een zeer muzikaal man die als geen ander aanvoelt waar de andere muzikant naar toe wil. Velen waren onder de indruk van zijn mooie spel! Deze avond zullen Theo en Carla een aantal nummers uit het Theaterconcert, die met alleen accordeon gespeeld kunnen worden, spelen.

Ben je nieuwsgierig naar het Theaterconcert? Op 23 september a.s. spelen ze met ons vieren in Westervoort. Meer info: www.carlaherlfterkamp.nl

Alysa en Wynonna
Tijdens dit optreden van zangeres Alysa, zal ook haar 10 jarige dochter Wynonna haar kunnen laten horen en zien. Alysa is al heel wat jaren actief in de muziek. Van countrymusic tot Nederlandstalig, allround en eigen werk. Van solo tot duo en bands…..niets is te gek….gewoon omdat muziek haar grote passie is. Veelzijdig inzetbaar. Wynonna wil heel graag optreden en mag af en toe mee om podium ervaring op te doen en ontdekken of dit echt is wat ze wil. Betoverende stemmen die ontroeren en u deze avond meenemen in de heerlijke country music … en zodanig dat de beentjes van de vloer gaan. Stilzitten is geen optie als u deze bekende en wellicht ietwat onbekende prachtige liedjes gaat horen.

/