20 Oktober 2018
Open podium
Entree: gratis

Hans Elzinga
Hans Elzinga trekt, in zijn eentje, het hele land door om zijn solo gitaarprogramma op diverse podia te brengen. Vanavond dus in De Lantaern.  Zijn diverse repertoire bestaat uit nummers van verschillende genres en muziekstijlen. Meditatief, americana, folk, filmmuziek en nog meer. Bijna alles is eigen werk. Elzinga  besteed veel aandacht aan de versterking want hij wil een mooi aangenaam geluid. Dit heeft alles te maken met zijn streven naar harmonie, in de muziek, in het geluid en in het leven in het algemeen. De gitarist maakt gebruik van een loop pedaal en bespeelt soms ook de fluit. Kortom;  Een kleine act met een groot geluid.

Na een verrassend goed ontvangen eerste seizoen gaat Hans Elzinga ook het komende jaar door met zijn nieuw gitaarproject.

Video en audio kunt u vinden op:
www.hanselzinga.com
www.facebook.com/gitaarhanselzinga


Trio Pagero
Ja. ja ze zijn er weer bij vanavond. De mannen van Trio PaGeRo. Drie gedreven en enthousiaste muzikanten uit Duiven en Arnhem.  Binnen de kringen van De Lantaern hebben ze al de titel van huisband. Pagero brengt  weer een keur aan liedjes uit hun programma “Mooie Liedjes” ten gehore. Dit zijn o.a. nummers van Huub van der Lubbe, Herman van Veen, Toon Hermans, Kommil Foo en vele anderen. En zoals we van ze gewend zijn, is er vanavond weer veel ruimte voor  passie, drama en humor. Kortom een optreden om stil van te worden, te (glim)lachen en misschien wel een traantje wegpinken.

Het trio bestaat uit:
Paul Welsing, percussie;
Geert Hermans, zang;
Roger Nusselein, gitaar en zang;

/