15 December 2018
Open podium
Entree: gratis

Bert Pruis
Zanger en gitarist Bert Pruis komt uit Zwolle en heeft al verschillende keren opgetreden in De Lantaern. Hij zingt mooie covers en begeleidt zichzelf op gitaar. Zijn stijl noem hij zelf: fingerstyle country blues.


Miriam Moczko
Miriam Moczko is zangeres en multi instrumentaliste van Duits-Poolse komaf.  Zij maakt muziek als antwoord op de schoonheid en de pijn die zij in het leven tegenkomt. Met haar altvioool en een minimaal gebruik van effecten creëert zij landschappen waar haar stem de luisteraar de weg wijst. Haar melodieën zijn doorweven van melancholie en hoop, terwijl ze in haar teksten altijd op zoek is naar diepgaande esthetiek. Na haar studie aan het conservatorium in Arnhem toerde Miriam door Australië en trad zowel op als soloartiest en als frontvrouw van de indiepop formatie Madagaskar. Zij stond op talrijke podia in Nederland en Duitsland, waaronder Paradiso, Melodicafestival, Luxor Live en het Valkhof Festival
https://www.facebook.com/MiriamMoczkoMusic/
https://www.instagram.com/mariammoczko/


Cry Wolff
Cry Wolff een rockformatie welke bestaat uit Tonny Knake (Bas), Robert Möring (Drum), Mike Silas (Gitaar), Maarten Middelhuis (Zang/Gitaar) en Peter Emmerink (Gitaar). De band komt uit Utrecht en omstreken en is in 2012 opgericht. De vijf wolven zijn allen ervaren muzikanten die elkaar gevonden hebben in het spelen van rock covers van de afgelopen decennia. Na diverse formatiewisselingen is de huidige bezetting ontstaan. Plezier in spelen staat voorop maar Cry Wolff schroomt niet om flink te uit te pakken. Het optreden bij de Lantaern is de eerste in de huidige bezetting.

/