19 Januari 2019
Open podium
Entree: gratis

Marko Poucki
Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop, geïnspireerd door o.a. Ramses Shaffy, Stef Bos en Frank Boeijen.  Tijdens optredens brengt hij zijn eigen liedjes en muziek van zijn helden. Marko is fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…Johnnymen
Johnnymen komt uit Gorinchem en Tiel. Ze maken Nederlandstalige muziek van hoge kwaliteit met teksten die je besmuikt om je heen laten kijken. Ze zingen over jou!
Volwassen (liefdes)leed, alledaagse ellende en onalledaagse begeerte bezongen, gespeeld en nadrukkelijk voorgedragen voor liefhebbers van het betere lied. Folk(rock), blues, poëzie en een randje country.
Ze slijpen, ze raggen, ze schuren, ze rocken. Ze raken je.

Johan van Drunen: zang-gitaar
Helga Buitelaar: fluit, klarinet, tinwhistle, doedelzak, etcetera
Edmond van As: percussie
Ronald van Luijk: bas
Inge Sanders: terplekkepoëzie

www.hhmusica.nl


Alysa
Zangeres Alysa is geen onbekende voor de trouwe bezoekers van Muziekcafé De Lantaern. Al een kwart eeuw is ze bezig in de muziek, veelal in verschillende formaties en in verschillende muziekgenres.  De laatste jaren is ze vooral als soloartiest actief . Naast het zingen is Alysa al op jonge leeftijd begonnen met het schrijven van eigen teksten, veelal in het Nederlands. Ze zal tijdens dit open podium dan ook naast bekende covers, eigen nummers ten gehore brengen. Haar dochter Wynonna is ondertussen ook met het “zangvirus” besmet en zal dan ook enkele nummers zingen.

/