9 Februari 2019
Open podium
Entree: gratis

Marco de Ruijter
Volkszanger Marco de Ruijter is geboren in het Brabantse Raamsdonksveer. Het Nederlandse lied is hem met de paplepel ingegoten.  Al 25 jaar lang geeft hij act de préséance op feesten en partijen met het zingen van zowel Nederlandse als Engelse populaire liedjes.  Ook heeft opgetreden op de lokale radio en tv zenders. De Ruijter heeft meerdere eigen geschreven singles uitgebracht. Waaronder 2014 " Een oude grijze muzikant " 2017 " Twee Ringen " . Begin januari heeft hij zijn nieuwste singel  " Dag mijn lieve schat ( Ik blijf liever vrijgezel ) " uitgebracht.


Johnny Spätzünder
  -  Acoustic Rock’n Roll
De uit Duitsland afkomstige Johnny Spätzünder staat bekend om zijn catchy nummers gespeeld met Punk Attitude zonder zich te verliezen in eindeloze gitaartokkels. En lyrics over wat de wereld kapot of het leven zo bijzonder maakt! Regelmatig doorkruisen ook Songs van Cash, Cover Classics en meezingers zijn brede repertoire. De sympathieke gitarist heeft altijd plezier met het publiek “und gibt immer richtig Gas”. So Folks...Have a drink, get inspired and listen to Johnny‘s tunes and sing along with your favourite songs.

www.spatzunder.com

BLIKWINKEL
In de voetsporen van De Dijk laat BLIKWINKEL zien dat Nederlandstalig niet per definitie aan het volksgenre gebonden is. Aan de hand van beschouwende teksten nemen de drie heren je mee van alledaagse dingen des levens tot wereldpolitiek. Gedragen door inventieve, energieke melodieën proberen zij mensen te inspireren, te ontroeren, maar ook te laten lachen om het leven.

/