Vacatures

Ter versterking van onze vrijwilligersgroep zijn wij op zoek naar:

Barmedewerkers

In ons Muziekcafé bieden wij verschillende warme en koude dranken aan.
Daarnaast hebben wij enkele versnaperingen in ons assortiment.

De barmedewerker zorgt samen met één of meerdere collega’s voor het uitserveren van onze producten. Ook reken je de bestellingen met de bezoekers af. Daarnaast hoort het schoonhouden van de bar en serviesgoed onder je taken. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de medewerkersvergadering. Als je geen dienst hebt krijg je gratis toegang voor betaalde concertavonden.

Wil je deel uitmaken van ons gezellige team en ben je minimaal 1x per 3 à 4 weken beschikbaar? Meld je aan!
Voor meer informatie:
Telefoon: 06-10896483
E-mail: secretaris@delantaern.nlMedewerkers op- en afbouwgroep

Elke zaterdagavond toveren we onze locatie aan de Hooge Bongert in Zevenaar om tot een gezellig Muziekcafé zodat de typische “Lantaernsfeer” goed tot zijn recht komt.
De medewerker op- en afbouwgroep zorgt er samen met één of meerdere collega’s voor dat de zaal de uitstraling krijgt van een Muziekcafé. Naast het verplaatsen van het aanwezige meubilair in de zaal en podium zorg je ook voor het plaatsen van verschillende PR uitingen zoals banners en beachvlaggen. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer in de oude staat wordt gebracht. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de medewerkersvergadering. Als je geen dienst hebt krijg je gratis toegang voor betaalde concertavonden.

Wil je deel uitmaken van ons gezellige team en ben je minimaal 1x per 4 weken beschikbaar? Meld je aan!
Voor meer informatie:
Telefoon: 06-10896483   
E-mail: secretaris@delantaern.nlVoorzitter van Stichting De Lantaern

Onze Stichting kent een Algemeen en een Dagelijks bestuur. Als voorzitter leid je enkele keren per jaar de bestuursvergaderingen en de medewerkersvergaderingen. Samen met de andere bestuursleden stel je het beleid van het Muziekcafé samen. Je zorgt voor snelle interactie met de overige bestuursleden voor zaken die naast de vergaderingen nog besproken moeten worden. Je vindt het leuk om samen met anderen ons Muziekcafé met circa 30 vrijwilligers draaiende te houden.

Een eigen netwerk en bestuurservaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Voor de werkzaamheden vragen we circa 5-10 uur per maand van je tijd.

Als vrijwilliger krijg je gratis toegang voor betaalde concertavonden.
Wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Meld je aan!
Voor meer informatie:
Telefoon: 06-10896483   
E-mail: secretaris@delantaern.nl
 Creatieve en taalvaardige tekstschrijver

Voor onze publiciteit maken wij gebruik van zowel de “online als de offline” wereld. Online maken wij gebruik van onze website, facebook, twitter, digitale nieuwsbrief en de diverse digitale (muziek) agenda’s. Offline worden onze berichten geplaatst in diverse regionale en plaatselijke kranten. Ook ons kwartaalblad De Troubadour valt hieronder.

Voor de Troubadour, 3 uitgaves per jaar, zijn we op zoek naar een tekstschrijver, die de informatie van de artiesten omzet in compacte en aansprekende teksten. Kennis van de Engelse taal is noodzakelijk omdat wij veel optredens hebben van buitenlandse artiesten. Kennis of beheersing van de Duitse taal is een pre. De door jou gemaakte teksten gebruiken we naast de Troubadour ook als basis voor onze website, facebook en persberichten. De werkzaamheden zijn qua tijdsbesteding vrij in te vullen, waarbij alleen rekening moet gehouden worden met gestelde deadlines. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de PR vergadering.

Als vrijwilliger krijg je gratis toegang voor betaalde concertavonden.
Wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Meld je aan!
Voor meer informatie:
Telefoon: 06-10896483   
E-mail: secretaris@delantaern.nl

terug
/