Vacatures

Ter versterking van onze vrijwilligersgroep zijn wij op zoek naar:

Medewerker Donateursadministratie

Donateurs zijn voor Muziekcafé De Lantaern zeer belangrijk.  Onze medewerker donateursadministratie gaat ons binnekort verlaten. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die haar gaat vervangen.

Naast het administratief verwerken van de donateurs verzorg je 3 keer per jaar voor de verspreiding van ons kwartaalblad De Troubadour. Ook zorg je ervoor dat de donateurs elk jaar een donateurspasje krijgen.  Je hebt contact met de penningmeester die voor de incasso van de donateursgelden zorgt.

Je maakt deel uit van de PR groep. Ook 3 keer per jaar neem je deel aan de PR groep vergadering. Daarnaast krijg je gratis toegang voor al onze betaalde concertavonden.

Lijkt het je leuk om ons te helpen met de donateursadministratie neem dan contact op.

Telefoon: 06-23772581
E-mail: pr@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE  Groessen


Medewerker PR digitale agenda's

Voor onze publiciteit maken wij gebruik van zowel de “online als de offline” wereld.  Online maken wij gebruik van onze website, facebook, twitter, digitale nieuwsbrief en de diverse digitale (muziek) agenda’s. Offline worden onze berichten geplaatst in diverse regionale en plaatselijke kranten. Ook ons kwartaalblad De Troubadour valt hieronder.
Omdat onze PR medewerker, die het invullen van de verschillende verzorgt, ons gaat verlaten zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je vult de verschillende digitale agenda´s in vanuit je eigen huis. De informatie over de concerten en open podium ontvang je van collega´s van de pr groep. Eventueel is deze functie te combineren met andere functies binnen De Lantaern.
Je krijgt, net als al onze vrijwilligers, gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de PR vergadering.

Lijkt je dit wat?
Meld je aan!
Voor meer informatie:

Telefoon: 06-23772581
E-mail: pr@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE Groessen


Barmedewerkers

In ons Muziekcafé bieden wij verschillende warme en koude dranken aan. Daarnaast hebben wij enkele versnaperingen in ons assortiment.

De barmedewerker zorgt samen met één of meerdere collega’s voor het uitserveren van onze producten. Ook reken je de bestellingen met de bezoekers af. Daarnaast hoort het schoonhouden van de bar en serviesgoed onder je taken. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.

Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de bargroepvergadering.

Lijkt je dit wat?
Meld je aan!
Voor meer informatie:

Telefoon: 06-52878907
E-mail: barmanager@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE Groessen


Medewerkers op- en afbouwgroep

Elke week toveren we onze locatie aan de Hoge Bongert om tot een gezellig Muziekcafé zodat de typische “Lantaernsfeer” goed tot zijn recht komt.
De medewerker op- en afbouwgroep zorgt samen met één of meerdere collega’s ervoor dat de zaal de uitstraling krijgt van een Muziekcafé. Naast het verplaatsen van het aanwezige meubilair in de zaal en podium zorg je ook voor het plaatsen van verschillende PR uitingen zoals banners en beachvlaggen. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer in de oude staat wordt gebracht. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.
Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan een  werkgroepvergadering.

Lijkt je dit wat? Meld je aan voor meer informatie

Telefoon: 06-12576970   
E-mail: barmanager@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE  Groessen

terug
/